juni 16, 2020

Wedding en Event

Wedding en Evenementen Blog

Drie leukste plekken om te trouwen

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Dat betekent dus ook dat je er wel wat voor over hebt om het extra mooi te maken. Dat doe je onder andere door de mooiste locatie om te trouwen te kiezen. Dit betekent niet perse dat je ver hoeft te reizen. Ook in je eigen omgeving kunnen mooie plekken te vinden zijn.

1 Het strand
Trouwen op het strand heeft iets magisch. Het strand is van nature al een fijne plek om te zijn. In de zomer lig je er tijdens je vakantie lekker in de zon. In de winter ga je erheen om uit te waaien. En elke keer wanneer je ernaartoe gaat, zal je voortaan die fijne herinnering van je trouwdag erbij hebben. Kies het juiste moment op de dag en het licht van de zon speelt ook nog eens een grote rol. Dat maakt het helemaal iets bijzonders. Het strand is daarom de ideale trouwlocatie te noemen voor velen.

2 Een kasteel
Een andere magische plek is het landgoed van een kasteel. Ook kan je kiezen voor een andere historische locatie. Het is natuurlijk zo dat je op deze plek de historie kan voelen. Omdat het toch al een dag vol mooie emoties is, maakt dat het extra speciaal. Naar mate de dag vordert en de avond valt, zal je nog meer merken hoe bijzonder het is om op deze plek te zijn. Er is in je eigen omgeving altijd wel een locatie te vinden die goed bij dit idee past.

3 Bij het ouderlijk huis
Trouwen in de achtertuin van je ouders heeft ook iets speciaals. Je maakt er als het ware de cirkel mee rond. De plek waar je bent opgegroeid tot wie je bent is ook de juiste plek om je oude leven af te sluiten en direct ook de nieuwe fase van je leven in te beginnen. Daarom is het dus ook vaak zo dat voor deze optie gekozen wordt. Bovendien is het ook wel fijn om op een vertrouwde plek te zijn waar je alles en iedereen kent.

Het bericht Drie leukste plekken om te trouwen verscheen eerst op Prachtigtrouwen.

By: Boyd Coonen
Title: Drie leukste plekken om te trouwen
Sourced From: www.prachtigtrouwen.nl/drie-leukste-plekken-om-te-trouwen/
Published Date: Thu, 06 Feb 2020 15:55:55 +0000