mei 15, 2020

Wedding en Event

Wedding en Evenementen Blog

Fishtail en zeemeerminnen trouwjurken passen met Sabrina Putri

Fishtail & Zeemeerminnen trouwjurken passen met Sabrina Putri

Dit is het vierde deel van onze serie, waarin we met bekende Instagrammers trouwjurken gaan passen. Deze keer was vlogger Sabrina Putri, bekend van YouTube en Instagram, de lucky girl die prachtige trouwjurken mocht passen. Sabrina wist nog niet zo goed welk silhouet haar favoriet was, dus heeft ze eerst een moodboard gemaakt. Hieruit werd zichtbaar dat ze graag haar prachtige curves wil laten zien en dat Fishtail en zeemeerminnen trouwjurken haar voorkeur hebben. Trouwjurken met een fishtail silhouet, ook wel zeemeerminnen trouwjurken genoemd, staan in deze video centraal. We vertellen je alles over dit model en laten je de allermooiste trouwjurken in deze shape zien. Sabrina ging samen met onze wedding expert Sarah Glasbergen op zoek naar haar favoriete fishtail/zeemeermin trouwjurk. Ze paste verschillende stijlen, van all over lace, tot een minimalistisch ontwerp. Gaat ze voor een trouwjurk met een volumineuze rok en veel drama, kiest ze voor een simpeler model van Mikado of gaat ze voor een zeemeerminnen trouwjurk met lange mouwen en geometrische details?

In deze aflevering past Sabrina de nieuwste Fishtail en zeemeerminnen trouwjurken van Justin Alexander, Sincerity Bridal en Justin Alexander Signature.

Deze video is opgenomen in het prachtige W Hotel in Amsterdam. Deze locatie is dé perfecte plek voor een exclusieve bruiloft en is ook nog eens een officiële trouwlocatie. Het W Hotel is gevestigd middenin het centrum van onze hoofdstad en is ook nog eens heel erg Instaworthy voor je trouwfoto’s. Bekijk de video en ervaar het gevoel van een echte prinses in dit super fancy hotel!

Wil je meer trouwjurken zien en wil jij alles weten over bruiloften en het huwelijk?

Check het artikel:

Alles wat je wilt weten over trouwen vind je hier:

LET’S TALK!
INSTAGRAM:
FACEBOOK:
PINTEREST:

CONNECT WITH OUR PERFECT TEAM!
INSTAGRAM SARAH:
INSTAGRAM SABRINA:

By: ThePerfectWedding.nl
Title: Fishtail en zeemeerminnen trouwjurken passen met Sabrina Putri
Sourced From: www.youtube.com/watch?v=4IBSnwKBDDk