mei 15, 2020

Wedding en Event

Wedding en Evenementen Blog

Trouwjurkentrends voor 2019 | Dit zijn de trends in bruidsmode voor het nieuwe jaar!

ThePerfectWedding.nl presenteert de trouwjurkentrends voor 2019! Model, YouTuber, blogger en Instagrammer Laura Brijde was de lucky girl die de mooiste bruidsjurken mocht passen. Speciaal voor deze video vloog ze van Málaga naar Rotterdam. Samen met wedding expert Sarah Glasbergen ging Laura op zoek naar de trouwjurkentrends voor het nieuwe seizoen en ze paste de mooiste pareltjes uit de nieuwste collecties.
Laura past trouwjurken in diverse stijlen, van grote, sprookjesachtige baljurken tot fishtails en rechte modellen. Gaat ze voor een gekleurde trouwjurk? Of kiest ze misschien toch voor de Royal Simplicity style à la Meghan Markle?

In deze video zie je de tofste trouwjurken uit de nieuwste collecties van Maggie Sottero, Rebecca Ingram en Sottero & Midgley. Deze merken staan bekend om hun romantische én fashion forward trouwjurken en de nieuwe collectie zit dan ook vol met trendy dresses. In 2019 zien we trouwjurken met diepe decolletés, de V-hals, bohemian bruidsjurken en simpele, elegante modellen. De allermooiste trouwjurken voor 2019 worden gepast door Laura Brijde. Welke trend is haar favoriet?

Deze video is opgenomen bij de romantische, elegante trouwlocatie Dudok in het Park, gelegen in het Euromastpark in Rotterdam. Deze statige, lichte trouwlocatie is omringd door een prachtig groen park met een grote vijver, perfect voor de trouwfoto’s! De muurdecoratie in de zalen vormde een gorgeous backdrop voor onze video én jouw ceremonie! Waan je als een echte royal bij deze prachtige trouwlocatie met Instaworthy tuin… Kijk je mee?

Wil je meer bruidsjurken zien en alles weten over trouwen?

Check het hele artikel hier:

Vind alles wat je wilt weten over trouwen hier:

LET’S TALK!
INSTAGRAM:
FACEBOOK:
PINTEREST:

CONNECT WITH OUR PERFECT TEAM!
INSTAGRAM SARAH:
INSTAGRAM LAURA:

By: ThePerfectWedding.nl
Title: Trouwjurkentrends voor 2019 | Dit zijn de trends in bruidsmode voor het nieuwe jaar!
Sourced From: www.youtube.com/watch?v=UuChTkorpxw