mei 15, 2020

Wedding en Event

Wedding en Evenementen Blog

Unieke en alternatieve trouwjurken passen met Florine Duif

Last but not least is de vijfde aflevering in onze serie, waarin we met bekende Instagrammers trouwjurken gaan passen. Deze keer was Florine Duif, een bekende mom influencer, de lucky girl die de droomjurken mocht passen. Florine is verloofd, maar heeft nog niet echt een beeld van haar perfecte trouwjurk. Wat ze wel zeker weet, is dat ze houdt van onderscheidend en daarom gaan we met Florine op zoek naar unieke en alternatieve trouwjurken. We zijn op zoek gegaan naar toffe bridal outfits die net even anders zijn dan de rest. Verschillende silhouetten, halslijnen en stoffen passeren de revue. Florine ging samen met onze wedding expert Sarah Glasbergen op zoek naar haar favoriete unieke, alternatieve trouwjurk. Ze paste diverse modellen trouwjurken, zodat ze steeds beter wist wat bij haar past. Van een toffe jumpsuit met afneembare rok, inclusief bridal sleep, tot een pinsessentrouwjurk in een afwijkende kleur. Gaat ze voor glamour en staat bling hoog op haar verlanglijstje of kiest ze voor een stoere, korte trouwjurk?

In deze aflevering past Florine de tofste unieke, alternatieve trouwjurken uit de nieuwste collecties van Justin Alexander en Justin Alexander Signature.

Ook het laatste deel van deze serie is opgenomen in het gorgeous W Hotel in Amsterdam. Deze locatie is de perfecte spot voor een exclusieve bruiloft én is ook nog eens een officiële trouwlocatie. Het W Hotel is midden in het centrum van onze hoofdstad gevestigd en is ook nog eens mega Instaworthy voor je trouwfoto’s. Do we need to say more? Bekijk de video en ervaar het prinsessengevoel in dit super fancy hotel!

Wil je meer trouwjurken zien en wil jij alles weten over bruiloften en het huwelijk?

Check het artikel:

Alles wat je wilt weten over trouwen vind je hier:

LET’S TALK!
INSTAGRAM:
FACEBOOK:
PINTEREST:

CONNECT WITH OUR PERFECT TEAM!
INSTAGRAM SARAH:
INSTAGRAM SABRINA:

By: ThePerfectWedding.nl
Title: Unieke en alternatieve trouwjurken passen met Florine Duif
Sourced From: www.youtube.com/watch?v=uWN55hX57Y8